štvrtok 10. decembra 2015

Posledný cleaningový mesiac :)

Koniec leta sa pomaly blížil, snažili sme sa pocestovať čo najviac. V spoločnosti nám však nedovolili odísť skôr tak sme nakoniec museli vymýšľať náhradný plán :) .
Stereotyp na bazénoch nám už zabíjala klince do hlavy :D počasie tiež nebolo vždy top. Po horúcich júnovo - júlových dňoch sme sem tam vytiahli aj reflexne červené injoy mikiny !!!                            


Na druhú stranu sme mali pohody a relaxu až až. Celé dni sme tak mali možnosť plánovať kam, ako a kedy pôjdeme.
Baterky v mobiloch horeli a mobilné dáta sa míňali :D no všetko sme museli dotiahnuť aby sme si vedeli nahlásiť day off na nasledujúce týždne.








Ako sa nám to už pomaly ale isto krátilo a už aj cestovanie bolo naplánované sme si začali uvedomovať, že leto je už pomaly definitívne za nami. Nakoniec aj ta robota bola super :D v bazénoch lepšia voda a v plných dúškoch sme si užívali nie len pracovné dni ale aj večery pomedzi. Nie aby sme si pred tým nie :D ale teraz to bolo intenzívnejšie.










V Houstne sme sa už vedeli vďaka cyklo lete dobre orientovať a malé výlety už neboli problém.  K tomu aby sme mali sem tam aj akú takú párty nám dosť pomohol UBER, ktorý nám pri registrácii dal aj pár jázd úplne zadarmo :D tak sme si jazdili ako králi :D Ak to budete využívať niekedy treba pamätať, že nad ránom ich je niekde úplne málo ak vôbec nejaký nájdete :D Vyriešili sme aj to keď sme zmotali chlapa z baru z Midnight rodea, ktorý nás viezol v Camare zadara cez polovicu mesta ;).

Posledné dni sme vykrývali bazény po rôznych oblastiach kde sa nedostavili americký plavčíci tak sme si celkom naškrabali a poobjavovali najkrajšie a najkľudnejšie bazény.

Potom nám už začali upratovacie smeny kde sme chodili denne po pár hodín očistiť bazén a pokecať s kadekým kto prišiel pomôcť ako ďalší. Aj napriek obavám, ktoré sme mali všetci, že nebudeme mať dostatok hodín môžem povedať, že nemali sme sa na čo sťažovať ;)  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára