sobota 6. júna 2015

Bez bazéna ale stále v práci.

Prvé dni sa nesú v duchu, že ešte stále nemáme vlastné bazény pretože ešte poväčšine nie sú ani otvorené! No napriek tomu robíme celé dni vykrývame miestnych ktorým sa poväčšine nechce alebo končia školu tak nemôžu.

Stále ešte nemáme isté ubytko respektíve nevieme sa rozhodnúť, či ostávame v Extended stay v In Town Suites alebo si prenajmeme nejaký ten apartmán s bratmi čechmi, ktorý prišli až teraz. Hlavná pointa je stále v peniazoch a potom v pohodlí, ktoré má svoje pre a proti v jednom aj v druhom.

Aby som vám to nezainteresovaným objasnil, ktorý to budete možno čítať tak ide hlavne o tieto veci ak by som to mal porovnať v skratke:

Extendet stay (Inntown Suites): Výhody


  1. Depozit 50 $
  2. žiadne aktivačné ani administratívne poplatky
  3. Wifi a TV v cene nájmu
  4. elektrina bez potreby aktivácie
  5. odpadné a stočné v cene
  6. po 30 dňoch vrátia taxy (dane) a už sa neplatia viac do konca nájmu
Apartmán (každý má iné podmienky tak len zhruba):
  1. Depozit min 100$ nevratný 
  2. ZaČIATOčné poplatky cca výjdu pre 4 zaevidovaných okolo 200$
  3. Administratívny poplatok 150$
  4. Treba si zapojiť elektrinu vytvoriť účet a zaplatiť depozit cca 300$ ten sa dá vrátiť alebo sa z neho zaplatí posledný účet
  5. Zaobstarať poistku na domácnosť 20$
  6. Nezariadene
  7. žiadne wifi pokiaľ sa neopýtate susedou ak oni majú :D 
  8. Telka nehrozí kto by si ju aj kupoval :D
Prikladám vám aj nejaké foto ako ktoré vyzerá.
Inn Town Suites:











Apartmán






































Takže asi toľko by som doplnil k ubytku je tu veľa možností len si treba vybrať tú správnu, ktorá vám vyhovuje. Z agentúry je veľká snaha aby si plavčíci hľadali ubytko no často je to márna snaha niekedy platiť niečo zo slovenska nie je veľmi dobrý nápad tak si treba rozmyslieť ako sa rozhodnete. Nik vám tu nič nerezervuje na dobré slovo a ceny sa menia spravidla každý deň. Aj keď aktivita agentúry dávať reporty o hľadaní aspoň evokuje v ľudoch aby sa do toho aspoň pozreli to je dobré aspoň vedia zhruba mapu. No sú aj taký čo sa spoliehajú, že sa pripoja stále k niekomu a tí budú vždy bez snahy niečo vybavovať, chcú len sa priživiť.

Ak však prilietate skôr ako my tohto roku nebojte sa práce je tu viac než dosť a stále je snaha zohnať nejaký bazén kde by vás pichli.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára